Ošatka

Ošatka

Bůh si tu se mnou podivně hraje
z pekla mě vytrh a dal do ráje
pak mě zas rychle vrátil zpátky
tak jako jablko do ošatky.

Poznal jsem dobře obě dvě strany
život mi drsně obrousil hrany
vyvážil názor a dal priority
já se však uzavřel jen do ulity.

Až mě zas Bůh vyzvedne z ošatky
pošle mě domů, možná že na svátky
nandá mi cukroví a pak mi ho sežere
a tím mě opravdu nehezky nasere.

Autor Ďábel sám, 30.11.2023
Přečteno 60x
Tipy 16
Poslední tipující: Niška, Marten, Kubíno, cappuccinogirl, Sonador, Marry31, Ondra, Marťas9, martinaV, IronDodo, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...střídavě cukroví a bič...to je pekelný zařízení...;-) ale dobře napsaný...

30.11.2023 17:59:01 | Marten

ddíky

01.12.2023 05:48:35 | Ďábel sám

Pobavilo :D

30.11.2023 08:15:56 | Marry31

:D

30.11.2023 06:59:03 | Anfádis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí