Pošli mi pohled

Pošli mi pohled

Anotace: ....

 

pošli mi lístek, moje milá

třeba i pohled, ten stačil by

napiš naň slůvko: „dorazila“

ať zanechat mohu své modlitby

 

popiš mně cestu, moje milá

to usnadní velmi mé bloudění

vždyť jsi mně tak náhle opustila

mně stýská se... až téměř k zbláznění

 

přestaň se trápit tím, ty můj milý

vždyť lepší je, abychom slavili

jedno zda dlouhý, či pouhou chvílí

však spolu jsme život

prožili

 

 

Autor čenda pekař, 01.12.2023
Přečteno 97x
Tipy 30
Poslední tipující: Edina Elwes, Jeněcovevzduchukrásného, Henry_propper, Alala, Emily Říhová, Niška, Marťas9, Psavec, Kubíno, Marten, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí