Ztraceno v překladu

Ztraceno v překladu

Anotace: ....

 

 

 

co neztraceno stále trvá

ta chvíle chvil je vzácně prvá

on za ní tresty, jak uzná mění

„Páchal jsi z vůle, či v opojení?“

 

jen chtěl bych vědět, kdo určil míru

že slovy nejde, mi předat víru

vždyť smíchem šaška se boří hradby

tak suď dle plodů, a ne dle sadby

 

v okovech sudby má duše zmírá

bezvěrec kříž svůj teď v ruce svírá

modlím se za něj, i jeho duši

spasení křičí: „Jste snad hluší?“

 

srdce mám pokojné

do ticha buší ...

 

buší  -  buší  -  bu…

 

Autor čenda pekař, 03.12.2023
Přečteno 119x
Tipy 27
Poslední tipující: mkinka, Emily Říhová, jitoush, IronDodo, Sonador, martinaV, šerý, Psavec, CULIKATÁ, Marten, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velice kvalitní text.

10.12.2023 14:59:57 | mkinka

děkuju

10.12.2023 16:22:57 | čenda pekař

Rádo se stalo.

10.12.2023 16:48:07 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí