Manažér

Manažér

 

 

 

                        MANAŽÉR

 

 

 Rozbehaný, rozlietaný, 

 proste pravý manažér, 

 motiváciou namotaný, 

 energie sťa trenažér.

 

 Stretneš ho vždy v pokluse 

 s telefónom pri uchu, 

 chúďa v márnom pokuse 

 sotva lapá po dychu.

 

 Do slúchadla rapoce, 

 usmerňuje kolegu, 

 spojenie však rachoce, 

 stáva sa na vidieku.

 

 Problém veľký práve dnes 

 vo voľný deň vypukol, 

 aj v nedeľu zhon a stres

 plány moje vyfúkol.

 

 Stále nonstop k dispozícii

 či je deň a či je noc, 

 dávna túžba po pozícii

 nadchla ho pre status, moc.

 

 Stúpne ihneď na cene, 

 manažér je predsa pojem, 

 hodnota dnes na mene, 

 zaistený slušný príjem.

 

 Skreslené však predstavy, 

 žiadny med to nie je lízať, 

 množstvo práce predstaví, 

 ostávam len z ľaku zízať.

 

 Biznis nie je hračka žiadna,

 z ocele nutná povaha, 

 každodenná drina riadna, 

 rýchlosť, dravosť, rozvaha.

 

 Vytvoriť si akčný tím

 predpokladom úspechu, 

 ako v básni zložiť rým, 

 bez neho čakaj neplechu.

 

 Šliapať ako hodinky, 

 nepripúšťať žiadne chyby, 

 oddych v kruhu rodinky, 

 s kamarátmi ísť na ryby.

 

 V pondelok zas plný výkon 

 už zarána podávať, 

 sústredený v každý úkon, 

 kolegom plán zadávať.

 

 Roky stály kolobeh

 podpíše sa na zdraví, 

 na dôchodku voľnobeh 

 chorobami pozdraví.

Autor Peter35, 04.12.2023
Přečteno 91x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, o3_gambit, Anfádis, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí