Až zase vyjde slunce

Až zase vyjde slunce

Anotace: ...

...

bylo Tě všude plno

 

támhle i tady

tudle i onehdy

prostě všude

a vždy

stále a definitivně…

 

táhla ses za mnou

jako vůně

čerstvě pokosené trávy

„které,“ ptáš se

jařiny či otavy

ono to je asi fuk

i když není tráva jako tráva

 

možná…

říkal jsem si

až jednou

seberu všechnu svou odvahu

a požádám Tě…

 

jako, kdybych žíznivý

toužil Tě vypít

jako krůpěj ranní rosy

uhasit se tebou

 

jako závist

dlouhé nosy

jako dlužník, který prosí

jako hadry co se nosí

jako nemoc prázdní lůžka

jako nenabitá puška

z jejíž hlavně

čumíš na mě

mířím ... na koho?

 

Beng... Beng... BENG

 

ach ta ...

muška

družka

služka

stružka krve

co bylo príma

prve

pojednou sralo

 

a tak teď stojím na deští

a

čumím jak chčije

 

však ono zase přestane

 

a opět vyjde slunce

.

.

.

(už...)

Autor čenda pekař, 05.12.2023
Přečteno 100x
Tipy 24
Poslední tipující: Fialový metal, nehledaná, IronDodo, Iva Husárková, Psavec, Marťas9, šerý, Anfádis, Snacek, MatyhoZmaty, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkné, nostalgické...

05.12.2023 21:18:24 | Snacek

Čendo, jak slunce chybí,
to naše myšlenky jsou do šeda
a dělají si s námi, co se jim zlíbí...
však zase bude líp.
Co si takhle něco hezkýho poslechnout, nějakej příjemnej relax? A z toho deště fofrem pryč. Do tepla a něco horkýho na zahřátí. Myslím na tebe.

05.12.2023 21:01:02 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí