Komíny v Polabí

Komíny v Polabí

 

 

Komíny v Polabí,

jak cigarety v krajině ční.

Přírody nádech poslední...

Už ani nevím,

jak sníh pod nohama praská

a čas nezastaví

ani láska.

 

Věř mi, že svět není černobílý.

Svět je barvami protkán.

Smrt je přebarvená, vskutku.

Sníh s krví se ve vlasech míchá,

když ležíš v závějích

smutku…

 

a smutek jde zahnat stěží.

Tam někde opodál

červený andělíček leží

a roztává

 

Autor Penemue, 10.12.2023
Přečteno 219x
Tipy 14
Poslední tipující: Anfádis, Marten, Jarunka, Jan Kacíř, Žluťák, šerý, Psavec, o3_gambit, Ondra, Sonador
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí