Dvě květiny laskavosti

Dvě květiny laskavosti

Anotace: ...

Anička

Vzpomínám na ty malé chvíle,

kdy jste přišly do mého života jako střípky krásného jara

Anička a Terezka, dvě zářivé hvězdy v dálce,

vaše úsměvy jsou jako sluneční paprsky na tvářích

 

Aničko, chytrosti a půvabu v Tobě je tolik,

Tvé oči září jako dvojité slunce

Svým zvídavým duchem otevíráš svět,

jako malá objevitelka, kouzlo Tvého nitra je nesmírné

 

Terezko, Tvá nevinnost je jako květina čistého jara,

Tvé smíchy naplňují mé srdce radostí

Svou něžností a moudrostí, malá princezno,

Tvoje duše je naplněná nekonečnou láskou a sladkou zvědavostí

 

Společně jste jako dvojčata plná lásky a symbiózy,

tak jedinečné, jako dvě kapičky vody v oceánu

Vaše srdce jsou spjata neviditelným vláknem,

sdílíte radost i smutek, jste si navzájem oporou

 

Každý den, kdy vás vidím, plní mě hrdostí a radostí,

jste mou prahnou, kde láska stále roste

Aničko a Terezko, mé drahé květiny,

miluju vás nad všechny hvězdy na obloze

Terezka

Autor Misha, 11.12.2023
Přečteno 103x
Tipy 13
Poslední tipující: RadoRoh, Marťas9, IronDodo, nehledaná, Frr, o3_gambit, cappuccinogirl, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ať jim Ježíšek nadělí, jistě jsou to hodná dítka. :-)

13.12.2023 14:57:32 | RadoRoh

jsou to hodná dítka, miluju je a Ježíšek jim nadělí, děkuji moc za komentář i zastavení:-)

13.12.2023 21:00:52 | Misha

Krásné, Mišulko.

11.12.2023 22:43:57 | cappuccinogirl

děkuji moc, ještě k tomu přidám fotky mých holčiček, kapučínko

11.12.2023 22:53:28 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí