Každý tvoj boj

Každý tvoj boj

 

Každý tvoj boj
robí ťa tou osobnosťou
ktorou dnes si,
ktorou sa stávaš,
ktorou dnes si
každý tvoj boj
robí ťa silnejšou,
každý tvoj boj
robí ťa tou osobnosťou
ktorá tu dnes
predo mnou stojí

Viem aký to je strach
pred niekým sa otvoriť,
otvoriť srdce, odkryť dušu
áno, viem...
a tiež viem, že za to,
že za to nemôžeš ty
si veľkolepý tvorca,
si tou správnou notou
v hudbe, si tým obrazom,
si tá bez ktorej sa nezaobíde
tvoj príbeh

Každý tvoj boj
robí ťa výnimočnou
so skúsenosťami
ktoré máš len ty
lebo nikto iný
si z momentu
nevezme to, čo ty
preto je každý z nás
tak výnimočný

A každý tvoj úsmev
je tak zázračný,
a každý tvoj deň
pre niekoho si svetlom,
tak ho nezhasni

Každý tvoj boj
robí ťa tou osobnosťou
ktorou dnes si
ktorou sa stávaš,
ktorou dnes si...

Autor Dávid, 12.12.2023
Přečteno 119x
Tipy 10
Poslední tipující: Iva Husárková, šerý, Žluťák, Frr, Psavec, CoT, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherně sestaveno. Povedený a moudrý text.

12.12.2023 21:25:30 | mkinka

Veľmi ti ďakujem mkinka :)

15.12.2023 22:30:38 | Dávid

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí