Cesta z orgovánu

Cesta z orgovánu

 

Gitara rozozvučila halu

jej sladké tóny sa tiahnu

až k ceste z orgovánu

krajina plesá aj padá

podľa rozhodnutí človeka

 

oslavuje sa predstavivosť

a život- ten čas zázrakov

oslavujem každý deň

že sme tu spolu

lebo jeden nedokáže veľa

ale dokáže si k sebe

pritiahnuť tých správnych ľudí

aby krajina z ich duší

kvitla večne

ako tá cesta, ktorá vedie

k rozprávkam,

kde strašidlá sa boja lásky

ktorá nikdy neublížila

 

vraví sa, že modlitba

môže znieť akokoľvek

keď je úprimná

tak toto je tá moja

ktorej chápem

možno len ja...

 

gitara rozozvučila halu

aj celú zem

a gospel, ten spev

ktorý dáva krídla

vedie cestou

z orgovánu

ktorá smeruje

k tomu miestu

po ktorom túži

naše srdce,

k tomu miestu

želám si

aby ho našli

všetci

pútnici

Autor Dávid, 16.12.2023
Přečteno 99x
Tipy 7
Poslední tipující: šerý, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ďakujem vám :)

20.12.2023 20:25:24 | Dávid

Trochu odbočil si formátem a stylem vyznění. Pěkné Dávide i aktuální*

17.12.2023 00:29:59 | šerý

Velmi pěkný, Davide.

16.12.2023 20:50:45 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí