Mimo realitu

Mimo realitu

Otevři oči!

Polož nohy na podlahu.

Odkryj si uši.

A ta mlha spadne.

 

Vyjmenuj 5 věcí, které můžeš vidět.

Vyjmenuj 4 věci, které slyšíš.

Vyjmenuj 3 věci, které cítíš.

A to zrcadlo za kterým jsi, se rozpadne.

 

Připomeň si datum/rok.

Připomeň si své jméno, kolik je ti let, kde jsi a proč tam jsme.

To je těžký krok.

Vzhledem k několika jménům.

Ale pokud to uděláš uvidíš barvy a lana na rukách se rozpadnou.

 

Gratuluju zvládnul si disociaci.

Autor Laraille, 17.12.2023
Přečteno 115x
Tipy 10
Poslední tipující: jort1, Anfádis, IkkarisKa, CULIKATÁ, Jiří I.Zahradník, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí