Černá plíseň

Černá plíseň

 

Otevřu ledničku                (I tam uvnitř srdce)

a v ní je jen LED světlo.    (Zdání světla klame. Je jen tma.)

Září na prázdné regály,     (Umělé světlo podporuje)

kde roste černá plíseň.      (Vše špatné jako smrt, či strach)

 

Dutost tělesné schránky     (Plechové mechanické tělo)

rezonuje s okolní tmou.      (Je synchronní s okolním světem)

Nízká frekvence bolí,          (A v krvi železo znělo)

když je zapnutý mobil.       (Se systémem. Dobří lidé bděte)

 

Hlásí: Doplňte to a to.         (Vše je propojeno přes vlny)

Šedé oči, bledá kůže,          (V umělém prostředí nejsme fit)

leč nelze koupit dobro.        (Na čem záleží jsme pouze my)

Bez Slunce jde vše hůře.     (Ale potřebujeme sluneční svit)

 

Mohou stroje rodit děti?       (Z větší části roboti budem)

Říkat druhým miluji tě?        (Cítíš něco? Cítíš mě? Sebe?)

Jde to od desíti k pěti,          (Ono to k nám přijde brzy, časem)

pak už bude přece pozdě.     (Čeká nás křemíkové nebe)

 

Autor Penemue, 20.12.2023
Přečteno 255x
Tipy 9
Poslední tipující: Jarunka, Anfádis, Iva Husárková, Ophelia81, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tady jsem se hodně zamyslela....a ptám se...kdy lidé prozřou?

23.12.2023 16:56:01 | Jarunka

Asi nikdy, odpověď je již skrytá v tvé otázce :)

24.12.2023 14:07:54 | Penemue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí