Univerzální krám

Univerzální krám

 

Máte v Czechii drahé všechny věci?

Stačí jet nakupovat jinam přeci.

Nebuďte tolik blbí a líní,

když to dokonce zvládnou i jiní.

 

Anebo to dělejte sami doma

pokud vaše ruka není chromá.

Každý při smyslech zdravý tvor

ukuchtí pečivo bez brambor.

 

A když něco nemáte

uschováno v regále,

požádejte souseda.

Vajíčka vám půjčí rád.

 

Univerzální krám

 

Autor Penemue, 21.12.2023
Přečteno 211x
Tipy 12
Poslední tipující: Jarunka, Iva Husárková, Anfádis, Psavec, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí