Z jednoho jsou dva

Z jednoho jsou dva

 

 

Malé světlo září v nás.

Kdo ho šetří, má za tři.

Lásku přece odnes čas

a já se ptám...kam patřím.

 

Máš ještě místo v náruči?

Jsme nazí ve vzpomínkách.

V tvém objetí mně to sluší,

když úsměv jsem nosila.

 

Teď je všemu konec.

Sem tam ještě šimrá

z mladé lásky oné.

Z jednoho jsou dva.

 

 

Autor Penemue, 22.12.2023
Přečteno 197x
Tipy 13
Poslední tipující: Dračí, Jarunka, Marten, o3_gambit, CoT, Tritvaetna, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Když ji miluješ, není co řešit

22.12.2023 21:26:44 | CoT

Fokola :)

24.12.2023 14:08:11 | Penemue

fuck olá

24.12.2023 14:46:17 | CoT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí