Vyhoření

Vyhoření

Anotace: O jedné z mých cest.

Vyhoření.
V tunelu již konce není
Ženu se temnotou bez odboček
Vypisuju smutný bloček
Nevidím vlevo, nevidím vpravo
Ztratila jsem své veškeré blaho.

Trýznivé pocity, bolesti zas
Stres zanechal ošklivý kaz
Sebral mi světlo a energii
Ach - kde touha je, nevídím ji.

Na duši pusto, špína a prach.

Z čista jasna rána drsná
Copak sis tím už dávno nebyla jistá?
Ukončím cestu, vydám se dál
Vzhůru za sny, zbylo jich pár.

V tunelu po vyhoření
Náhle došlo k rozjasnění.
Co dělat mám?
Srdce má jasno, mozek už taky
Balím si všechny své saky paky.

Uzavřu bránu, zapalím most
Mám toho tady, kurva už dost!
Autor janet_desp, 25.12.2023
Přečteno 93x
Tipy 5
Poslední tipující: Marten, mkinka, Anfádis, Žluťák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí