Někdy jsme

Někdy jsme

Anotace: ....

NĚKDY JSME

 

 

někdy jsme jako Ti potemníci

běháme sem tam si po ulici

honíme štěstí svá

jak kdo svede

„Dobrý den paní…

a Vám se vede?“

 

co se zas staráš, ta pixlo jedna

„Lépe už nejde to!“

„A Vy… u dna?“

slovíčka nevinná, slina s jedem

slzy na krajíčku, kecy s medem

 

když zašťouráš do úlu divokých včel

hned poznáš to nejhorší, z nevinných zel

všichni jsme stejní jak octomilky

životy naše, jen k smrti chvilky

Autor čenda pekař, 30.12.2023
Přečteno 87x
Tipy 25
Poslední tipující: CULIKATÁ, enigman, Marten, martinaV, Anfádis, IronDodo, Marťas9, Iva Husárková, kozorožka, Žluťák, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nevím proč ale někdy rád šťourám...

12.01.2024 22:54:52 | enigman

...nejhorší možná otázka je Jak se máš?...;-) a nejhloupější je snaha vyjádřit to jednoslovně...

31.12.2023 18:10:13 | Marten

Text velmi dobře napsaný.

30.12.2023 22:39:20 | mkinka

děkuji a hádej jak začne příští nová básnička... ano přesně tak

30.12.2023 23:24:22 | čenda pekař

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí