zeME

zeME

Pověz mi planeto, co by sis přála?
Víc vody? Stromů? Květin? 
Ptám se jen, aby si se zase pousmála.
Byla nám vzácná tak jako před tím.
Snad jsi to ještě, díky naší chamtivosti s námi bezohlednými, nevzdala.
Vím, že už toho máš někdy dosti tolik nemyslících lidí, starosti bez radosti. 
Slyším tě dobře,  co jsi zvolala? stači ti tak málo? 
Jen aby tě lidské bytí, tak moc nedrancovalo a ty už se nebala?
Aby vsem tem mocenským manypulacím a technologickým pokrokům a.i. duše lidí, levně nezaprodala?
Neboj, je víc a víc lidí, co smysl byti víc než věci vnímá. Můžeme tě pohladiti říct ti, i my jsme mezi nima.
Ať dal v jádru, hřeje tě pocit, i když venku je zima. 
Děkuji, dokud barevnou jsi, je nám tu spolu díky tobě prýma.
Autor zde.neck, 09.01.2024
Přečteno 61x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, cappuccinogirl, martinaV, BArBArKO, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle jsem moc ráda četla, opravdu.

09.01.2024 13:57:16 | cappuccinogirl

Hluboké.

09.01.2024 02:55:22 | mkinka

Trochu jsem se chtěl odpoutat od psaní dívkám

09.01.2024 05:29:41 | zde.neck

Chválím téma.

09.01.2024 05:55:59 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí