Noční můra

Noční můra

Anotace: Kdo nezažil, ten tomu neuvěří. Ono ostatně není o co stát.

Manžel měl dnes hrozný sen,
že byl ženou podveden,
paroháčem nechce býti,
kašle na takové žití.

Provaz kolem krku váže,
naposledy se jí táže,
proč ty jsi mě zradila,
s jiným mužem chodila.

Žena hned se obhajuje,
jiného prý nemiluje,
nevěří jí, slzy roní,
v duši už mu smrtka zvoní,

Není tohle jeho konec,
budík spustil právě zvonec,
s postele teď rychle chvátá,
ženuška ta je přec zlatá

 

Autor Psavec, 10.01.2024
Přečteno 80x
Tipy 20
Poslední tipující: Rafinka, Jeněcovevzduchukrásného, o3_gambit, Stanislav32, Anfádis, Kan, IronDodo, Žluťák, Marten, martinaV, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí