Konečně jasno

Konečně jasno

Anotace: ....

 

 

do ticha noci

výkřik, když zazní

je to sten vášně

to, když jsme nazí

 

nebo dnes

vrazi?

 

jak rostou nám křídla

hojíme rány

pramenu touhy své

otevřem brány

 

bránit se nejde

v ozvěnách lásky

mrazí mě z vřídla

vytrysklé…

 

no vážně…

opravdu hořím

vždyť přece znáš mě

 

z představ a pocitů

ze snů a mýlek

v dotecích něžnosti

dosáhnout chvíle

jež trvá

 

nebyl jsem jediný

ty nebyla prvá

 

společně

každý sám

život je šprým a klam

 

věčnosti

 

Autor čenda pekař, 19.01.2024
Přečteno 79x
Tipy 23
Poslední tipující: jort1, Iva Husárková, cappuccinogirl, Marten, Anfádis, martinaV, Psavec, CULIKATÁ, Lexi, IronDodo, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí