Zapomeň

Zapomeň

Když konec nic neznamená,
když dveře otevírá změna,
starý svět hoří jako pochodeň,
v duši máš vepsáno "zapomeň".
Utržené rány náhle nebolí,
rozpažíš křídla na let sokolí,
lehce se vznášíš nad krajinou,
co už není pouští nehostinnou.
Snad šálil tě zrak trosečníka,
teď praskla osamění ulita.
Scenérie v očích plná je života,
to je tak,
když se srdce z trápení vymotá.
Autor martinaV, 23.01.2024
Přečteno 99x
Tipy 18
Poslední tipující: Dračí, Anfádis, CoT, IronDodo, CULIKATÁ, cappuccinogirl, Psavec, BArBArKO, Ďábel sám, Marťas9, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ale ty předchozí byly fakt lepší

23.01.2024 18:47:04 | CoT

Skvělá. Srdce je "pašák"!!!
Krásnej den, Martinko:-)*

23.01.2024 12:07:34 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí