Vina

Vina

Pouhou svojí existencí
zabíjíš a ničíš;
každý krok se k tobě vrací -
nabíjíš a střílíš.

Cítíš vinu za své bytí -
neschopný jsi jinak žít;
nevyhraješ nad leností,
když to budeš jenom chtít.

Nezbavíš se minulosti,
nesmyješ si z rukou krev;
pořád vidíš jejich kosti,
stále slyšíš jejich řev.

Hanba mučí tvoje snění,
odvrácením říkáš “Zahyň”;
výsměch žádat odpuštění
obyčejným slovem “Promiň”.
Autor Chane, 25.01.2024
Přečteno 141x
Tipy 9
Poslední tipující: Ondra, Penemue, Žluťák, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí