Povedená kartářka

Povedená kartářka

Anotace: Karty nelžou.

Prosila mě jedna paní,
ať jí pozvu na snídani,
prý mi karty vyloží,
uchrání mě paroží.

Za pár korun, to je láce,
řekne, kde je dobrá práce,
s láskou též mi poradí,
protivníky odradí.

Snídani jsem tedy platil,
vždyť jen málo v bistru tratil,
karty nelžou, říkala,
když mi v  kapse hrabala.

Štěstí jsem měl, pravda byla,
když jí hlídka zastavila,
já však chudák nebohý,
za čas získal parohy.

Autor Psavec, 30.01.2024
Přečteno 77x
Tipy 30
Poslední tipující: Chane, jenommarie, Jeněcovevzduchukrásného, Dračí, o3_gambit, RadekČ, Fialový metal, enigman, zde.neck, Kan, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kdepak, kartářkám se raději vyhýbat, kdoví, co by se mohlo stát... ;-)
Pěkné!

30.01.2024 18:38:48 | Rafinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí