Pluto

Pluto

Anotace: Vše už je stejně dávno napsané, to jen Ego říká ne a ne...

PLUTO

 

Cítíš se celá nesvá

a nic není tak, jak bys ty uvnitř chtěla.

Cosi tě stále navrtává,

bolí tě tělo, srdce, hlava.

 

Je to silné pnutí,

co zamýšlet tě stále nutí.

Chtěla bys konečně harmonii,

však Pluto jede svojí linii.

 

Přináší ti velké zkoušky,

jde neúprosně až do hloubky.

Vytáhne ven tvoje strachy,

které mnoho věcí hatí.

 

Chceš všechno vložit do slov,

máš ke své lásce dlouhý proslov.

Ego vkládá ostré věty,

bude to tak, jak chci já a ne ty.

 

Merkur sčítá pro a proti,

na misky vah vše neúprosně hodí.

Jazyk má ostrý a nesmlouvavý,

už chce vyřešit všechny dohady.

 

Akurátní Panna radí,

ať přebereš všechny ty hromady.

Však pozor na Černou Lunu,

ať nezbaví tě lidského pudu.

 

Být tvrdý, přesný, akurátní,

se ne vždy ve vztazích vyplácí.

Našlapuj jemně, řiď se city,

které jsou ve tvém srdci vryty.

 

Nezapomeň, Venuše je vládce Vah,

na tom se shodneme bez debat.

Proto vnímej citlivě své emoce,

ať nenaložíš vám oběma další nemoce.

 

Hledej s rozvahou zlatý střed,

ať do jeho srdce nepíchneš ostrý hřeb.

Lidé často vkládají do lásky klínek,

smysl má ale jen láska bez podmínek.

 

Vše už je stejně dávno napsané,

to jen ego říká ne a ne.

S lehkostí vnímej co tě to učí,

jsou to zkoušky, jak poznat SVOU duši.

 

- DJe - 5.10.2023

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor Zivotveversich, 03.02.2024
Přečteno 64x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, martinaV, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí