Rozloučení

Rozloučení

Srdce ti bije tou základní touhou;
ale ty nepůjdeš cestou tak dlouhou.

Rozumu k nohám už city své zbraně
skládají s nadějí na nižší daně.

Naděj ti říká, že vzpomínky stačí;
vrátíš se do hloubky těch jejích očí…

Ucítíš vůni těch heboučkých vlásků;
uslyšíš tón toho jejího hlásku…

Vzpomeneš na něhu, když ji máš na klíně;
když se tě dotýká - letmo a nevinně…

Uvnitř se rozplyneš, těžko se bránit
touze ji milovat, pečovat, chránit…

Ruce jí před zimou chránit svou dlaní;
ONA je ta, která nejvíc tě chrání.
Autor Chane, 13.02.2024
Přečteno 134x
Tipy 19
Poslední tipující: Fialový metal, Jiří I.Zahradník, Rafinka, Žluťák, Kan, Psavec, IronDodo, Ondra, Marťas9, mkinka, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

láska do kadekoho počasia

13.02.2024 18:00:42 | IronDodo

To jsem nepochopila... :D

13.02.2024 18:03:40 | Chane

Moc pěkné-láskyplné-ručka na ručce, milá Chane :-)

13.02.2024 16:23:41 | Ondra

Děkuji :)

13.02.2024 16:26:57 | Chane

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí