Zcestí

Zcestí

Sešel jsem na zcestí
na stranu neštěstí
sešel jsem na zcestí
a dobře mi tak.

Sešel jsem na zcestí
na stranu neřesti
sešel jsem na zcestí
je ze mě vrak.

Sešel jsem na zcestí
životem postižen
pytel co po pěsti
byl silou protržen.

Sešel jsem na zcestí
loučíc se s Vámi
nechal se podvésti
jen bludičkami.

Autor Ďábel sám, 15.02.2024
Přečteno 83x
Tipy 15
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, Marten, Psavec, o3_gambit, Lighter, Frr, IronDodo, Chane, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Silná báseň a připomněla mi kus sebe.

15.02.2024 07:47:07 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí