Žít

Žít

Anotace: není sen jako sen

Není to jen moment a pak sbohem,
ta svoboda a život s každým slovem,
které řekneš a s každým nadechnutím,

ke kterému se kvůli tobě nedonutím.

 

Nevím, jak to děláš ale cítím v žilách krev,
každý pohled který mi dáš, je jak protijed.
Nesnáším, že tohle nemůžu mít každý den,
možná proto přijde mi, že život je jen sen.

Autor Lara., 28.02.2024
Přečteno 80x
Tipy 11
Poslední tipující: jort1, IronDodo, martinaV, Kan, Psavec, o3_gambit, Protos1182, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

JE to úchvatné..
Velmi s Vámi souzním, drahá Laro..

04.03.2024 08:00:27 | Tóny duše

sen je alternace

02.03.2024 15:10:05 | jort1

Nebo život x)

02.03.2024 21:04:23 | Lara.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí