Když býk se ti klaní

Když býk se ti klaní

Anotace: ....



někdy tě pane můj nemůžu pochopit
to jsem tak zlobil, co mohl jsem natropit
„Občas se přihodí“, říkám si potajmu
je to jen předsudek
nebo věc nezájmu

.
svět snad byl navržen k jistému účelu
něco se naučit, proto ty lekce
večer si lehnu, jak ráno si ustelu
že je vše náhoda
věřit se nechce

.
co kdybys dopřál mi období poklidu
nemluvím o štěstí, to blbě jsi slyšel
jenže ty stavíš mě nahého v koridu
mám červené trenky
a býk na to přišel

.
tak se to prolíná celým mým životem
nejsem-li v koridě, peru si trenky
na valše drhnu je, říkám si s bonmotem:
„Jak je mám dlouho, že jsou už tak tenký?“

.
když je čas nakonec rozerve na cáry
poslední korida, býk se mi klaní
někdo pak mé tělo naloží do káry
a přidá k nim trenky mé k pousmání

Autor čenda pekař, 28.02.2024
Přečteno 100x
Tipy 26
Poslední tipující: Iva Husárková, Emily Říhová, Ondra, enigman, Pacik, Marten, Psavec, cappuccinogirl, Kan, Iness, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

proto jsem radši nahej...

28.02.2024 19:43:32 | enigman

Paráda!

28.02.2024 09:16:07 | Žluťák

:oD

28.02.2024 09:36:32 | čenda pekař

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí