Přání ticha

Přání ticha

Anotace: ....

 

náhle jsem pochopil obavy z včerejšku…

oblohou letěla, zas jedna z hvězd

dopadla, zanikla ve strachu z protějšku

temnota dokáže, tak lehce svést

 

všichni jsem – každý sám, tváříc se netečně

na špatném místě my hledáme ráj

tady však není nic, pochop už konečně

svým vnitřním vesmírem putuj a hraj

 

venku žes nenašel?

vždyť se nic neděje

v sobě máš ukryto vše, po čem sníš

obtížně získal si jen plané naděje

hledáš-li ticho, tak ještě se ztiš    

Autor čenda pekař, 03.03.2024
Přečteno 73x
Tipy 21
Poslední tipující: o3_gambit, IronDodo, cappuccinogirl, Kan, Marťas9, Marten, Psavec, enigman, mkinka, Žluťák, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tiše juchám...

03.03.2024 11:32:21 | enigman

to schvaluju :oD

04.03.2024 08:58:48 | čenda pekař

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí