Kolotoč

Kolotoč

Přijímám osud tiše,

i když není z plyše.

Občas dře do dlaní

a svádí ke zvolání:

Proč

životní kolotoč

musí obsahovat i pády,

dny se zklamáním vlády,

kdy potlačuješ strach,

že ze ŠTĚSTÍ zbyde prach?!

Že pokaždé, kdy v něj uvěříš,

oddělí tě od něj mříž.

Autor martinaV, 03.03.2024
Přečteno 92x
Tipy 22
Poslední tipující: Jan Kacíř, Ďábel sám, o3_gambit, Chane, IronDodo, Ondra, Kan, Zyfu, danaska, Žluťák, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí