V laskavém objetí

V laskavém objetí

Anotace: V laskavém objetí všech mých monster.

Není nic čistšího,
než mé ponížení,
v jeho nahosti září,
záblesky mé duše.

Není nic silnějšího,
než moje kapitulace,
stvrzená rozedřenou rukou,
od dalšího dobrého boje.

Není vyššího vrcholu lásky,
než žebrání o ní na kolenou,
v největší hlubině údolí,
vlastní rozechvělé bolesti.

Není nic moudřejšího,
než vzdát se učenosti,
neptat se na následky,
a neohlížet se po ní.

Není plnějšího pokoje,
než toho kde jsem sám,
rozdrásán pocity,
a popálen myšlenkami.

Tak bych chtěl žít,
trhán drápy monster,
tak bych chtěl zemřít,
v jejich laskavém objetí.
Autor Král krkavců, 09.03.2024
Přečteno 68x
Tipy 3
Poslední tipující: Žluťák, Pacik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná.

09.03.2024 16:26:12 | Žluťák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí