štěsTI

štěsTI

Mám pro Tebe malé psaní,
na kousíčku myšlenky.
Prokladám to ranní sraní,
láskyplnými písmenky.
Už vím co je štěstí,
nemít prázdné role.
Slyšel jsem nějaké zvěsti,
když popíšu láskou co k Tobě cítím, všechny papíry,
nebudou si pak čím utřít prdele.
Děkuji TI,
že tuto lásku mohu pocititi.
Autor zde.neck, 30.03.2024
Přečteno 48x
Tipy 4
Poslední tipující: IronDodo, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí