Oslava

Oslava

 

 

 

                        OSLAVA

 

 

 Koľko rokov to dnes máš,

 zložité je spočítať, 

 aký život, to už znáš, 

 ťažko čosi vyčítať.

 

 Príde celá rodina,

 každý nesúc dáky dar, 

 bude veľká hostina, 

 jedlu, pitiu navždy zdar.

 

 Presne v túto hodinu, 

 mnoho rokov dozadu, 

 uvidel si rodinu, 

 mala vtedy poradu.

 

 Radila sa mama s tatom, 

 čo s tým malým krikľúňom, 

 s týmto našim vzácnym zlatom, 

 takým riadnym škrekľúňom.

 

 Celé roky ubehli, 

 znenazdajky, veľmi rýchlo, 

 všetci známi pribehli, 

 od radosti ťa v srdci pichlo.

 

 Na teba si spomenuli, 

 nezabudol veru nik, 

 hoc časy slávne pominuli, 

 dodržujú dávny zvyk.

 

 Teší ťa to úprimne, 

 všetci prišli z vlastnej túžby, 

 nik to nebral povinne, 

 blízki tu sú pri tebe vždy.

 

 Na oslave zábava, 

 spomínate na prežité, 

 vtip k nálade pridáva, 

 roky dávno užité.

 

 Tancujeme, spievame, 

 oslava už v plnom prúde, 

 všetko dobré želáme, 

 táto párty dlho bude.

 

 Všetkým vďaka za účasť, 

 i kvapne slza dojatia, 

 každý z vás je mňa súčasť, 

 padám do vášho objatia.

 

 Po oslave spomienka, 

 v mojej mysli navždy vrytá, 

 svieža sťa voda z pramienka, 

 vždy vynára sa, keď ráno svitá.

 

 

 

 

 

 

Autor Peter35, 01.04.2024
Přečteno 38x
Tipy 8
Poslední tipující: Chane, Frr, Psavec, IronDodo, mkinka, Žluťák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí