Možná někdy

Možná někdy

Anotace: ....

 

 

možná je bytí pouhý zkrat

v rozvodné skříni vedle vrat

k obydlí, v kterém tvůrce žil

je zpátky...

 

z těch dávných dob

pán mocných sil

kdy svět pro nás on vytvořil

své hrádky...

 

možná,…

ach možná je to tak

za bouře stoupá ze dna vrak

na ráhnu tělo visící

nápis na triku, znějící

 

stále jsem hledal radu jen

jak sundat břímě z mých ramen  

s příchodem jitra skončil sen…

 

tak krátký…

 

krátce i já jsem tady byl

možná jsem něco pochopil

možná, že něco, možná nic

život je volbou z jeho skic

tak vratký...

 

Autor čenda pekař, 03.04.2024
Přečteno 55x
Tipy 14
Poslední tipující: Lexi, Marten, Kan, James Libustka, martinaV, Chane, Žluťák, mkinka, Protos1182
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí