Ruce

Ruce

 

Jak se měří síla člověka?

Rukama zboří zeď, či svět.

Srdce a duše...možná jen

ta spolupráce s oběma

 

býti lepším lidem, světem,

aby děti měly, co žrát,

kde spát, teplo tak akorát

a jejich svět nebyl smeten.

 

Kéž by ruce byly křídla.

Chránily vše živé i sny,

i poslední kousky lásky

a můj sen se splnil zítra..

 

..nic víc vlastně ani nechci..

 

Autor Penemue, 05.04.2024
Přečteno 209x
Tipy 12
Poslední tipující: Narragan, IronDodo, Iva Husárková, Marten, Ondra, Kan, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí