Království lži

Království lži

 

Na každé novoluní

se duše má  sluní

a čeká, že bude líp...

   Jenže

za závojem pravd

se skrývá království

   lži

a té se daří v lidu,

který ji nerozezná...

 

   Bolí

 

Bolí v kostech mých,

když mysl je otevřená.

Pozoruje zde život,

jak topí se vni  i  vně.

 

Zůstává jen ducha bol.

Stejně se nic dělat nedá!

Tak držme pravdu pevně

a ráj nám bude odměnou...

 

 

Autor Penemue, 09.04.2024
Přečteno 196x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, Ondra, cappuccinogirl, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

;) :)

12.04.2024 10:54:48 | Narragan

:( ;(

13.04.2024 07:21:15 | Penemue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí