Nečum

Nečum

Anotace: ...

 

dívám se z okna…

své tajné skrýše

vědomě vědomý, podoben prázdnu

lepkavá skvrna, jak vzpomínka zjeví se

rozteklá po stole...

z prasklého džbánu

 

vyprávím příběhy…

které se udály

čelil jsem v obavách, všemožným strachům

všechny mé žádosti, sny, které mění se

dolej mi živote...

žádám Tě brachu

 

podivné myšlenky…

k nežití nalité

zaplněn nechtěným, přetékám, teču

falešný pastýři, co s vlky směješ se

ve vzteku ztrácím se...

křičím: „už nečum“

 

děje jsou dohrány...

jak, kdyby nebyly

všechny tvé nabídky, za sebou vleču 

kde bereš proboha,  tu drzost divím se

už na tě vašnosto...

z vysoka peču

 

 

 

Autor čenda pekař, 10.04.2024
Přečteno 59x
Tipy 16
Poslední tipující: narra peregrini, enigman, zase já, Marťas9, Kan, cappuccinogirl, Lexi, Niška, Žluťák, Sonador, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to koukám...

10.04.2024 16:54:28 | enigman

...skvělej seš:-)

10.04.2024 10:44:47 | cappuccinogirl

snad.. někdy :o)

děkuju cappu

10.04.2024 11:03:40 | čenda pekař

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí