Binární kód temnoty

Binární kód temnoty

 

Každý pussydent přece ví,

že láska je kulervoucí.

Dát si občas někde lízánky

a být pak statisticky mrtvý.

 

Ono to přijde v plné kráse,

než začne chodit růžová svině

do datové schránky. Plaťte,

plaťte za své hříchy, veškrnovné.

 

Všechno se dá vyjádřit i penězi,

myslíte, že nemůže být temněji?

Jojo, s hamáčkem dohromady

tvoříme binární kód temnoty.

 

Pozůstatek mám nevalné velikosti.

Před chytrodomem varana, lásky dosti.

Pseudoreferendum KKK za rohem

a čeština není to, co byla, sbohem.

 

Autor Penemue, 13.04.2024
Přečteno 181x
Tipy 2
Poslední tipující: Psavec, zase já
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ducha uvěznit v binárním kódu. V módu jako kdysi. Ale ty jsi. Pomalu sbohem.

14.04.2024 22:41:17 | Narragan

Goodbye to romance :)

14.04.2024 23:43:38 | Penemue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí