čloVĚK

čloVĚK

Všechna tma je pryč,
přešla v den tak jasný.
Svítit sám sobě, je ten správný klíč.
Být sám pro sebe, jsi pak krásný.
Přeji všem, ať najdou se sami.
Já našel štěstí v bytí, psaní, malování, lásky rozdávání.
Každý máme něco, co máme rádi.
Pak pohlédnem do hloubky,
naše nitro nám vše prozradí.
To jsou potom překrásné nádechy,
úsměv v koutky.
Energie proudící, nezbývá čas na žádné povzdechy.
Pakliže vnímáme sebe, jsme to my a druzí jsou rádi za tebe.
Proč ?
Protože si to jedinečný ty.
Vždy za tím, co miluješ, si člověče jdi.
Autor zde.neck, 25.04.2024
Přečteno 33x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, IronDodo, cappuccinogirl, Ondra, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné řádky.

25.04.2024 07:13:03 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí