Divnější divných

Divnější divných

Anotace: ....

 

podivné postavy, v očích lesk proměny
divnější divných jsi

co jsem kdy spatřil
oči dvou slepců, jen hledají prameny
šance je prchnout, tak...

nač bych se bratřil

vířící myšlenky, houfují v palici

podobny labutím v západu slunce

duše má usedla na trestnou lavici

tvoji tvář nepoznám...

i když jsi s puncem

od prachu na kříži pomůže Joshua

někdy jsem kličkoval, jindy šel rovně

Lásku jsi pozřela, nyní jsem z vakua

 

křičelas, neboj se, ...

dělej....pojď do mě

 

kde je však hranice, za kterou nelze jít?

ta druhá, už zdánlivě

poklidně hoří

se strachem z požáru, dál přeci nelze žít

 

v plamenech pekelných...

život se tvoří

 

.

Autor čenda pekař, 25.04.2024
Přečteno 54x
Tipy 13
Poslední tipující: enigman, Chane, zase já, cappuccinogirl, Psavec, Kan, Lexi, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

proto mám rád pohraničí...

27.04.2024 13:57:39 | enigman

já zase oceánské pobřeží

27.04.2024 15:06:33 | čenda pekař

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí