Ve vlnách

Ve vlnách

Anotace: ...

 

já stavím stany každé ráno
už hodně přes padesát let
když nepadá... tak volám mámo
pojď pojedeme na výlet

před léty vždycky rozjařená
jen co jsi ke mně usedla
my vrhali se proti vlnám
a každá se nám povedla

však dnešní ráno jak už běžně
je lásky moře poklidné
mám vykasáno na půl stěžně
tvé oči jsou zas nevinné

až jednou vyplujeme na jih
tam někde bude Nový svět
lampičky zhasnou, byly na líh
jak ptáci vrátíme se zpět

 

 

Autor čenda pekař, 28.04.2024
Přečteno 42x
Tipy 13
Poslední tipující: jitoush, Marten, enigman, cappuccinogirl, Kan, Žluťák, Chane, Lexi, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...vzpomínky....Ji.

28.04.2024 16:05:26 | jitoush

jojo :o)

28.04.2024 19:22:04 | čenda pekař

pořád rád stanuju...

28.04.2024 12:37:44 | enigman

jsi prostě nezdolný skaut :o)

28.04.2024 19:20:32 | čenda pekař

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí