Loterie

Loterie

Anotace: ....

 

 

život je jízda křižovatkou…

 

na plný plyn

a napříč… zkratkou

 

jsem život

jen tak neposedím

miluji změnu

bez nadsázek

svůj osud, který těžko změním

miluji každou, ze svých lásek

 

a taky sázky

bez otázek

náhodné výhry

bez ambice

kdy částka roste jako kvásek

 

„Tak mám už dost?“

 či…

„Mám chtít více?“

 

čeho je moc, toho je málo

když už mám trpět

aby to stálo…za to

 

a taky pro radost

 

občas se trestám…

samochválou

občas to prostě nastane

 

„Hele kámo, to je los?

... ne?

Dej mi jich ... deset.

To jen tak pro radost…

 

A výherní prosím!“

 

mrkneme na sebe  

s úsměvem …

v bolu …

 

však raději prostřeme

si u svého stolu

Autor čenda pekař, 30.04.2024
Přečteno 42x
Tipy 16
Poslední tipující: cappuccinogirl, Marten, martinaV, Psavec, enigman, Žluťák, Ondra, Chane, mkinka, Anfádis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a vyhrává...42...

30.04.2024 10:05:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí