Vnu

Vnu

Na rukou kapek tisíce,
rychlostí tahů utíkají měsíce.
Promalovany svět štěstím,
je mi milovaný pohled na všechny stěny.
Doteky jemnými a taky něhy
se všemi těmi dny nevšedními změny.
Buď na ně připravený!
Láska v sobě vítězí,
je pak štěstím že nemůžeš si říct,
no tak kde vězí.
Je tu ne vně ale vnu.
Autor zde.neck, 13.05.2024
Přečteno 46x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí