Den, kdy plakal stín

Den, kdy plakal stín

Anotace: ....

 

zatněte mu tipec ať konečně je klid

zatněte mu tipec vždyť kecá

stále víc

 

mluví, aniž myslí a ve mě vře se krev

já často v noci nespím

je jako výplach střev

 

slyším jeho kydy, kolem se mihne stín

v tom vidím, jak mě vidí  

a náhle vím co s tím

 

hej…

já ti zatnu tipec!

však strach mám dobře vím

kdo zatne komu život

vy víte, co já vím?

víte co já vím ?

 

víte vy co pak bude?

víte vy, co já vím!

vidíme všichni stejné

co uděláte s tím?

 

já to vidím jasně, zrcadlo už leštím

ono se dívá na mě

směje se na svůj stín

ono se na mě dívá

ví dobře, že já vím

 

tak smějeme se spolu, nepláčem o závod

stín čeká kdesi v cíli

a  zrcadlo je vchod

 

(na trasách pro život)

 

 

 

 

audio

 

Autor čenda pekař, 18.05.2024
Přečteno 54x
Tipy 18
Poslední tipující: enigman, Lexi, Marten, Žluťák, Chane, Anfádis, Sonador, Ondra, Vivien, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jen se podívej...

05.06.2024 16:39:42 | enigman

dík eni :o)

06.06.2024 06:55:33 | čenda pekař

Vím houby, ale když do sebe ráno vlomím turka a zatančím si po bytě třeba na něco takové jako sem vložils, stín po špatné noci jde do háje.

18.05.2024 08:41:43 | Vivien

já vím Viv a děkuju

18.05.2024 08:43:49 | čenda pekař

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí