Komentáře přijaté

Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.

Nalezeno 2 záznamů. Zobrazuji 1-2.

1. Projekt Harbinger Publikoval(a): Raziel Crowley | Romány » Sci-fi

Poklona, mimořádnost sama! Uvidím, spíše dočtu, co bude dál.
Evokuje mne to na kolej Mr.Aleister Crowley a taky text Ozzy- Mr.Crowley. A pak na obor, kde jen lapám po dechu s cílem "Pro Krista Pána, jenom neztratit stopu!" (https://kosmonautix.cz/2021/11/boseho-einsteinovy-kondenzaty-a-kosmicky-vyzkum/). Závěr tohoto článku je bombastický a lze předpokládat, že umožní nemožné.
Přeci jen mne zarazila v textu nedůslednost (a rušivost) nedodržování nejen rodů ale především intepunkce. Snad je to tím, že mozek předbíhá prsty na klávesnici.

20.11.2021 10:15:12 | reagovat

Tři esence Publikoval(a): Raziel Crowley | Romány » Fantasy

Přečetla jsem tak čtyři odstavce a líbilo se mi to, než jsi začala sáhodlouze vysvětlovat a popisovat. Pokud chceš radu (Ne, že bych já měla co radit, ale přesně totéž jsem očekávala, když jsem zaplula do těchhle vod a… ono nic… nic moc.). Čtenář není debil, časem to pobere, i když do něj nebudeš hustit silou, že sklenice leží přesně 34 cm JJV od diáře. Také by si možná měl informace zasloužit, ne? Ostatně ten první odstavec je báječný a já doufám, že se přes tu encyklopedickou vložku prokoušeme k dalšímu ději…
Ale protože se dělá světlo, jdu spát. Pak Štědrý večer, svátky… uvidím, kdy se dostanu k tomu, přečíst si zbytek, ale těším se.

24.12.2016 06:29:16 | Lada 3reagovat

Stránky: 1
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí