Komentáře přijaté

Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.

Nalezeno 5 záznamů. Zobrazuji 1-5.

O šťastné smrti smutné dívky Publikoval(a): Mefistus | Povídky » Fantasy

jde o to měnit činnosti neustále, začít u maličkostí a měnit, měnit, měnit,...

ruce, nohy, oči,...

když se to omrzí, změnit...

když se to stane nudné, změnit...

15.04.2018 14:24:05 | reagovat

O šťastné smrti smutné dívky Publikoval(a): Mefistus | Povídky » Fantasy

...."přijde smrt a bude mít tvé oči" (název proslulé sbírky Cesare Pavezeho) ST* :-D*

15.04.2018 14:00:02 | Frrreagovat

O šťastné smrti smutné dívky Publikoval(a): Mefistus | Povídky » Fantasy

to co člověka osvobodí je nedělat všední věci pořád stejně. Například odemykat druhou rukou, pozdravit zákazníka jiným způsobem, změnit styl stírání podlahy, psát v leže. Je to sice pracnější, ale zbavuje to stereotypu.

15.04.2018 13:36:11 | reagovat

Běžná práce Publikoval(a): Mefistus | Povídky » Fantasy

Neopakovatelný Mefiste,
aby se´s v tom jezeře neutopil… Jistá míra překlepů a chyb tam byla (značná míra, co si nalhávat). Chvíli jsem přemýšlela, je-li pomaly chyba, nepozornost, nebo nářečí. Nářečí vyhrálo – dávej si na to majzla. Spoustu dalšího nepořádku, krom gramatiky, vytváří nesoulad ve spisovném a nespisovném vyjadřování. Jako by se postavy pokoušely mluvit spisovně, ale moc jim to nešlo (u dvou, dále nerozvedených, božstev cítím praskat led pod podrážkami). Dále si nejsem si jistá, co je na Řecích moudrého (to byla pěkná banda hovad)a Slovanech stěhovavého.
Nicméně nesmírně zajímavý je ten posun. Jako by příslušná entita procházela vývojem spolu s s lidstvem. Možná je to jen dáno pohledem příslušné kultury, upřednostňujícím odlišné aspekty… ale božstvo procházející vývojem a přizpůsobující se potřebám věřících je rozhodně zajímavá myšlenka. Myslím, že stojí za rozvedení. Na druhou stranu je to hodně velké sousto.
Rozhodně se nenech odradit tím, co tady frfláme. Můžeš si to prohnat mozkovými závity a příště být lepší, nebo se na to vykašlat a příště být lepší ;)

21.01.2018 04:19:23 | Lada 3reagovat

Běžná práce Publikoval(a): Mefistus | Povídky » Fantasy

Je v tom pokus o úvahy, ale nikam to nevede. Začátek mi přišel poněkud natáhlý. Některé informace se i opakovaly. V dialogu mezi třemi už začínal trochu bordel a napsano je to místy dost kostrbatě. Třeba: díval se na album z jeho mladí, seděl ve svém křesle...tam by se zbytečné jeho a svém dalo pro větší plynulost textu vyškrtnout a takových věcí je tam moře. Popis postav mi připadá taky o ničem a řekl bych, že dokonce zabíjí jakoukoli možmou mystickou atmosféru, která tam mohla být.
Navíc je tam dost špatné interpunkce a jiných chyb a překlepů.

10.01.2018 19:30:21 | Jezeroreagovat

Stránky: 1
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí