Bláznivá

Bláznivá

Točí se mi hlava
z těch změn,

asi jsem už bláznivá,

do tebe a do něj...
Protože to je špatný, v mý hlavě je to zkurveně špatný

a ty nejsi ten, kdo mi dá lásku, kterou potřebuji,
ani on mi jí už nemůže dát!

Jsem hrozná a proradná a ty nejsi hoden!

Bude to pro mě stále málo

Točí se mi hlava!
Přeju si víc a víc a dostávám stále tak málo.

Jsem bláznivá, nebo jsi ty bláznivý?
Co je vlastně normální?

Jeden den líbám jeho, druhý den tebe

Nebo to byl sen?

Nevím, chci jen lásku. Dej mi lásku.
Autor Taya, 12.04.2015
Přečteno 472x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, Smile-and-Fire, Adelheidis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

třeba ti dá ještě jednu hlavu...

13.04.2015 06:47:42 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí