Slunce?

Slunce?

Anotace: Nesejde na tom proč a jak se to stalo, ale že vůbec... Tu a tam píši o vážných věcech...Pozná někdo, o čem tedy píši v této básni?

Slunce?

Ženina ústa oněměla,
celá v úžasu se rozechvěla.

Na dvorku skotačí děti

Hledíc vzhůru do oblak
mne si oči, asi ji klame zrak.

Děti už utichly

Jasná záře,
co zaživa páře
naděje a sny...

Na dvoře zůstala jen ozvěna ticha
stín minulosti, chvíle lichá...
Autor MishaArt, 30.10.2015
Přečteno 444x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí