Je to už dávno

Je to už dávno

Anotace: *** ˛˘{€sd 4567hg[]ýi5 wf 42T TH E2JE0E1zjE7tfgn z PTBRfr



______-----

Ztracená ponožka aneb jak kometa ke štěstí nepřišla

Oviraptor

Nevím, jak je to dlouho, ale kdysi dávno, když jsme se ještě neznali, žila jsi na staré, opuštěné planetě.
Co bych bez tebe dělal?
Šel bych dál.
Nemáš kam jít.
Tak zůstanu stát a svět kolem mě se bude pohybovat, až zmizí.
Odpluje na voru z rákosí a vzpomínek do ztracena.
Pojď, budeme si ještě chvilku blíž.
Slzy jsou oceán země.
Svět je opuštěné místo a prázdné místo je opuštěný svět.

Vzal jsem pomalu tvou ruku a zeptal se tě, jestli by sis mě vzala do kapes, až budeš muset jít.
Tam kde neexistuje gravitace se padá špatně.
Odcházení bývá přicházení pro ty, kteří tě při odchodu objeví.


Pod modrým měsícem kterým nás čas krájí na jednotlivé dny
a noci
proplétáme své životy s těmi druhými a většinou
o nás ti vyvolení nestojí
Muž zabiják kterého následují davy do jámy
Navzdory osudu, kterým obhajuji své propady
letím vstříc modrému nebi a věřím, že nebude trvat dlouho
a uvidím hvězdy
a měsíc
ten modrý měsíc ve tvých dlaních

Co bych si bez tebe počal?

Odřež ze sebe kus masa a dej mi ho pod košili

Cestovat s tebou na konec světa kde černí lidé přepadávají do hlubokého vesmíru
a nemůžou se dostat zpět
Podivná dobrodružství v lese který zarůstá zpátky do země a kde jsme si vzdálenější
než tady dole pro tebe nahoře
Potkávat různé lidi a věřit jejich osudům
Jsme ze světa kde je všechno naruby
Jeden černý bílou barvou
druhý vzdálený svou blízkostí

Dám si ještě jednou a pak už dost
prosím pane

Vzala jsi mou ruku a zeptala se mě, jestli si mě můžeš vzít do kapes, protože už budeš muset jít.


Odejít neodejít
Dát nedát
Vzít nevzít
Nehledat hledat
Zabít nezabít
žít nechat žít
čtvrť na pět
půl bez osmi
Odpustit
Neodpustit
K čemu to všechno ale je
K čemu jsou všechny věci které zůstávají jen s námi
K čemu k ničemu


Projel jsem tou úzkou cestou, kterou jsem nechtěl nikdy jezdit
Zastavil jsem u farmy kde pěstovali rajčata
Dělali to celý život, říkali.
Obdivovali mou motorku.
Nechal jsem je se na ni posadit.
Odejít
Neodejít
Nevím vůbec nic a k čemu je vědět věci které s vámi nezůstávají
Odpustit si
A nemuset se rozhodovat

Je to už dávno
Autor CoT, 22.11.2016
Přečteno 554x
Tipy 16
Poslední tipující: Philogyny1, Iva Husárková, Ormissia, enigman, Avola
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Ty jsi jako neznámá planeta nezmapovaná oblast která láká už jen tím co objevím a jestli to pochopím dnes tak zítra budu zase v nevědomosti.Já tvou planetu vlastně ztratila za odvrácenou stranou měsíce ...číst tvé texty dá zabrat ale chce to muže v černém ..ty jinak bacha na ně jsou všude kolem a bacha na drony ;)


a ten obrázek je.. ˛˘{€sd 4567hg[]ýi5 wf 42T TH E2JE0E1zjE7tfgn z PTBRfr

23.11.2016 21:32:45 | xoxoxo

nedávno...

22.11.2016 23:10:50 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí