Zemřel jasně a bez (černý) příčin

Zemřel jasně a bez (černý) příčin

Anotace: Nesnažte se to pochopit. Možná by se(ks) vám to mohlo pové(ě)st...

Zemřel
ne - spi(y) - vo - le
Co
že - ne - v(n)í

Seš debil...

di k(ní)y

Pro(č) s(n)ím

M(n)o(h)u?

 

Pak už fakt zdechnul...

s elegancí mnohotvárně jasného bytí... 

Autor blabal, 23.12.2017
Přečteno 496x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí