Denacifikační burácofka

Denacifikační burácofka

Zatímco Rusko

denacifikuje Ukrajinu,

Srbsko se prý chystá

denacifikovat Kosovo

....jestli to tak

půjde dál...

za chvíli Německo

s obrovskou pokorou

pujde denacifikovat Polsko,

a Liberec se vydá

denacifikovat Jablonec,

a paní Mráčková

půjde na Bláhovku

denacifikovat

pana Mráčka.

A ty jim MUziko 

k tomu hraj. 

A propos co značí

vlastně denacifikovat,

to jsme v Zahrádkách neměli. 

 

Autor Medved23, 01.08.2022
Přečteno 223x
Tipy 8
Poslední tipující: Protos1182, Lighter, Frr, Jan Kacíř, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Víme známe

01.08.2022 22:41:16 | Medved23

Dovolil bych si upozornit na starý, vlastně dnes aktuálně brilantní komedii
"Myš, která řvala" s Mr. P.Sellers

01.08.2022 21:05:36 | lesan-3

To, co říkají politici ještě něco znamená? :-)

01.08.2022 12:02:43 | Lighter

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí