Útok múz

Útok múz

Anotace: sci-fi

Útok múz

múzy mě nešetří
když obkružují mé oči chapadly
přes nos a strkají
mi je do pusy
dávno je cítím přisáté v krku
a jejich telepatie myšlenek
mi zní v mozku
já musím řídit loď
jinak mě silně žahnou
jako medúzy

když zablikají
nutí moji duši myslet
mé tělo konat
a já musím obětavě
když riskují náš vesmír
řítit loď s nekonečnou
palebnou silou

jejich mozky jsou
vypatlané psychopatické
a prolhané

nechávají mi jen jedno
procento mysli volné
a kousek podvědomí

jenže já v podvědomí
našel cosi čím je přelstím
dá se to ovládnout
a já tak odvrátím
nekonečnou zkázu vesmíru

nevím jak

nevím kdy

nevím co

vím jen že chci znovu žít

a milovat

protože láska

je tou nevětší silou vůbec

žádné války

proberte se už

nejsilnější je cit

štěstí láska naděje touha víra

život ve vesmíru
Autor Razer, 30.04.2018
Přečteno 552x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí